Side / Personvern

Personvern

Informasjon om regler for behandling av personopplysninger
Fra 25. mai 2018 gjelder det nye regler for hvordan virksomheter, organisasjoner og offentlige institusjoner i EU skal behandle personopplysninger.

Login Regnskap tar personvern på alvor og ønsker å være åpne og tydelige når det gjelder de opplysningene vi samler inn, hvordan vi bruker dem og dine rettigheter til å ha kontroll over denne informasjonen. Derfor har vi oppdatert personvernerklæringen vår.

Vi har utført disse oppdateringene for å gjenspeile de strenge kravene som er angitt i General Data Protection Regulation (GDPR).. Våre kontrakter er oppdatert i tråd med denne reguleringen.

De nye reglene vil også få betydning for deg som kunde. Kort fortalt betyr de nye reglene at du skal få bedre kontroll over den informasjonen vi har om deg. Ved å kontakte oss, vil vi opplyse deg om hva vi har lagret, hvor vi har lagret dette og hva vi bruker informasjonen til.

Dine personopplysninger
Vi registrerer informasjon som ditt navn, adresse, din stilling, inntekt, mobiltelefon og epost adresse der det er relevant for å kunne utføre de tjenester du har hos oss. Vi bruker opplysningene til å gi deg, eller deg som kontaktperson for din organisasjon, best mulig service og kommunikasjon vedrørende dine eller deres tjenester hos Login Regnskap.

Du trenger ikke gjøre noe
Du trenger ikke gjøre noe selv i forbindelse med de nye reglene. Vi tar alle relevante forholdsregler for å beskytte dine personopplysninger i overensstemmelse med de nye GDPR reguleringene.

Les vår personvernerklæring her: 

Databehandleravtale
Da vi som regnskapsbyrå samler inn opplysninger om ansatte i våre kunders bedrift,  kreves databehandleravtale i henhold til det nye regelverket.
Det er kundens ansvar å signere databehandleravtale med sin leverandør.

Du finner Login Regnskap sin databehandleravtale her: 
Veileder:

  1. Skriv ut avtalen
  2. Fyll inn firmanavn og organisasjonsnummer øverst på side en
  3. Fyll inn dato og signer på side tre
  4. Skann inn og send på epost til din kontaktperson (regnskapsfører) hos Login Regnskap AS

Login Regnskap AS

Org. nr: 996 637 557
Rosenkrantzgata 61
3018 Drammen

Telefon: 32 82 46 67

Regnskapsbyrå med autoriserte regnskapsførere. Medlem av Regnskap Norge. Vi utfører oppdrag for små og mellomstore bedrifter. Ta kontakt for en avtale som passer Deres virksomhet.

Powered by Dynasite 1.3