Side / Om Login Regnskap AS

Om Login Regnskap AS

Login Regnskap AS er et moderne regnskapsbyrå som leverer tjenester innen regnskap og økonomi. Vi utnytter dagens teknologi for å effektiviserer arbeidet for oss og våre kunder.

Vår kundeportefølje består hovedsaklig av små og mellomstore bedrifter.
Vi legger vekt på at vi ikke bare skal oppfattes som regnskapsførere, men også som samtalepartnere og støttespillere for våre kunder.

Alle våre ansatte kurses kontinuerlig for å tilfredsstille gjeldende regler vedrørende etterutdanning av regnskapsførere.
Dette bidrar til å sikre at vi til enhver tid er faglig oppdatert og kan yte best mulig service for våre kunder.

I tillegg til regnskap bistår vi våre kunder med teknisk utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer.
Videre bistår vi i forbindelse med skatte- og avgiftsspørsmål og annen økonomisk veiledning i den utstrekning det er ønskelig.

Login regnskap AS tilbyr alle typer regnskapstjenester.
 
Vi har dyktige medarbeidere med solid kompetanse innen alle felt du som kunde forventer et regnskapsbyrå skal ha. Den kompetansen våre medarbeidere har drar du som kunde nytte av.


Vår målsetning er å tilby fremtidsrettede løsninger som sikrer kvalitet og kan være med på å øke lønnsomheten for våre kunder.

Kontakt oss for et uforbindtlig møte om regnskapsføring for din virksomhet.

Kontaktskjema

Success! Your message has been sent.

Vår lokasjon

Login Regnskap AS

Org. nr: 996 637 557
Rosenkrantzgata 61
3018 Drammen

Telefon: 32 82 46 67

Regnskapsbyrå med autoriserte regnskapsførere. Medlem av Regnskap Norge. Vi utfører oppdrag for små og mellomstore bedrifter. Ta kontakt for en avtale som passer Deres virksomhet.

Powered by Dynasite 1.3